Sami

Paljastui tuossa, että B-poikien harkat perjantaina onkin vasta 20:30 alkaen!

Tulkaa kuitenkin viimeistään 15 min ennen aina paikalle niin vedetään omatoimiset lämmöt käytävässä. Jutellaan huomenna lisää

Sami

Peruin torstain ulkotreenit kun koulut alkaa!

Koittakaa kaikki päästä perjantaina treeneihin! Ja seuraavana keskiviikkona!

Sami

Tiedoksi että Kisakallion leiri joudutaan perumaan 19.-20.8.
Eli leiriä ei nyt syksyllä järjesty..

Vuoroja ei Kisakalliosta saatukaan riittävästi, mutta seura koittaa järjestää korvaavaa ohjelmaa Klaukkalassa.
Se oli hyvä niin saadaan hyvä valmistautuminen elokuun Tallink turnaukseen!!

Sami

Jokos alkaa taas ajatus koripallotreeneistä kutittelemaan mieltä..

Tiedoksi, että Mira ja Juho järjestävät vielä ennen koulujen alkuja mahtavan tilaisuuden P03 hakea tuntumaa pelailuun viikolla 31. Ilmoittautukaa ihmeessä Klaukkalan NMKY nettisivun kautta mukaan:

Tuon lisäksi pistän ensi viikolle säävarauksella parit harkat jo Klaukkalan kentälle.
Jos ei satele niin mennään pelailemaan jalkapalloa tai korista jne ja tekemään pientä juoksu- ja loikkaharjoitusta.. Kaikki poijaat mukaan, jotka vaan ovat paikkakunnalla..

Kohta se kausi jo alkaa ja ekat turneet taas edessä..

-Sami

Sami

Viimeinen matsi takana, tänään ei ollut korinteko helppoa. Kaksi jaksoa hävittiin ja kaksi voitettiin. Kaukaa ei heitot menneet millään koriin, ja välillä otettiinkin vähän hätäisiä heittoja.
Ajoittain maltettiin pyörittää hyvin peliä ja silloin kun mentiin kunnolla levypalloihin, niin palloja myös tarttui käsiin. Jatkuvasti kuitenkin annettiin vastustajan roikkua mukana, ja vastustaja sai hyökkäyslevypalloja liikaa ja puolustuksessa kädet edelleen osoittivat alaspäin :)
Viimeisen 30 sek aikana noustiin voittoon Pauli F mainiolla syötöllä ja Onni purjehti korille puolustuksen uinahtaessa.

Hienoa, että pystyimme voittamaan vähän heikompana heittopäivänäkin.

Voipi hyvinkin olla, että Pakila tulee vielä semifinaalissa vastaan..

Pisteet:
Lenni 19p, Pauli R 4p, Oiva 6p, Lauri J 2p, Joona 8p, Onni 2p