KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Harri 050-4066741.

Laji Koripallo
Kotipaikka Klaukkala
Sarja Eteläinen alue
Jäseniä 15
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Sami

Moro,

koittakaa tällä viikolla tulla treeneihin. Ensi viikolla Ala-aste menee remonttiin/kiinni ja meille jää vain perjantaivuoro.. Niin voitais miettiä mitä tehdään..

Sitten sain tiedon että Otto ja Riku puuttuivat seuran listoilta pelaajina vielä...
Eli nyt täytyy päättää jatkatteko mukana vaiko ette! :)
= tarkoittaa että seura laittaa harrastusmaksun teille

Toivottavasti tietysti mahdollisimman moni käy vuoroilla jotta saadaan pelailut ja ensi syksynä sitten on mahdollisuus pelata B-poikien oikeaa sarjaa yhdessä P04 kanssa.

Palataan asiaan!

Sami

Riku

Jatkan.

Kommentti tapahtumaan

Valmentaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteyshenkilö: Harri Viljakainen,  050-4066741, etunimi.sukunimi@murata.com

Joukkueen valmentajat: Sami Mäkinen ja Esa Tervonen

Joukkueen johtajat: Harri Viljakainen

Harjoitusvuorot: Maanantaisin 18:15-20:00 ja perjantaisin 18:00-19:30 Mäntysalon koululla. Keskiviikkoisin 17:00-18:00 Keudassa. Lauantaisin 13:00-14:30 Klaukkalan yläasteella. Lauantain vuoro toimii myös joukkueemme kotipelivuorona. Muutokset harjoituspaikkoihin ja aikoihin ovat mahdollisia.